+40722238744 office@amzalegal.ro

Consultanta juridica on-line

Cabinetul ofera posibilitatea acordarii consultantei juridice on-line Clientilor care aleg aceasta varianta, din motive personale (distanta prea mare fata de sediul Cabinetului, lipsa de timp, s.a.) sau care au semnat deja un contract de asistenta juridica cu un alt avocat dar, din motive de siguranta sau fiind nelamurit de solutia propusa de avocatul angajat, doresc sa afle si un alt punct de vedere asupra spetei respective, neafectand in acest fel relatia cu avocatul angajat.

Cabinetul nostru practica doua timpuri de consultatii juridice on-line:

  1. Consultanta juridica on-line gratuita.

Orice persoana interesata poate beneficia de consultanta juridica gratuita in masura in care raspunsul nu necesita o informare complexa din partea avocatilor nostri si nu implica studierea unor acte. In acest sens, se pot solicita opinii ale avocatilor nostri care va vor parveni prin e-mail, acestea avand un rol pur informativ si orientativ, necreandu-se astfel vreo obligatie din partea avocatilor nostri sau a solicitantului.

  1. Consultanta juridica on-line remunerata.

Apelarea la acest serviciu “Consultatiile juridice on-line” prespune primirea in forma scanata a documentelor a caror analiza se solicita la adresa de e-mail din sectiunea¬†Contact (office@amzalegal.ro) . Odata cu documentele spetei solicitantul trebuie sa depuna un document scris in care sa expuna problema care se doreste a fi supusa analizei Cabinetului.¬† In urma primirii documentelor , Cabinetul va trimite solicitantului o oferta de onorariu care va fi supusa aprobarii solicitantului si o estimare a timpului pentru emiterea opiniei legale. In cazul aprobarii onorariului, Cabinetul va trimite draftul contractului de asistenta juridica ce urmeaza a fi incheiat prin corespondenta si detaliile contului in care trebuie achitat onorariul stabilit.¬† In termen maxim de 24 de ore de la data confirmarii incasarii onorariului, Cabinetul va confirma primirea acestuia si va incepe redactarea opiniei legale ce urmeaza a fi transmisa Clientului in termenul stabilit cu acesta. In cazul in care vor fi necesare lamuriri ale situatiei de fapt prezentate, Cabinetul va solicita aceste lamuriri Clientului in timp util.

Acest tip de consultanta juridica se poate acorda si prin aplicatia SKYPE, daca solicitantul solicita acest lucru sau alta platforma accesibila ambelor parti.

De asemenea, in cazul angajarii Cabinetul pentru asistenta juridica si reprezentare juridica in litigiu ulterior acordarii consultantei juridice on-line poate conveni cu solicitantul ca onoariul de consultatie juridica on-line sa fie dedus din onorariul stabilit ce urmeaza a fi acordata de Cabinet solicitantului pentru dosarul de in…